soffa-lampa-stolar-tavlor

Värdering, tömning, bortforsling & städning av dödsbo i Växjö

Du väljer om du vill få hjälp med enstaka aspekter eller så väljer du vår helhetslösning för hantering av dödsbo i Växjö. Vår helhetslösning börjar med värdering av hela dödsboet eller enstaka föremål. Du väljer själv om det är några saker som du vill spara och vi kan berätta vilka föremål vi tror kan vara bra att sälja.

Efter vår värdering utför vi tömning och bortforsling av bohaget. De saker som inte ska säljas skickar vi till välgörenhetsbutiker. Vi sorterar och återvinner de föremål som inte går att återanvända enligt gällande regler.

I detta steg är bostaden tom och vi utför en städning av dödsboet. Ska bostaden säljas kan vi naturligtvis förmedla mäklarkontakter.

Vi lämnar en fri offert med prisgaranti för hjälp med dödsbo i Växjö

Du kanske funderar på pris för hjälp med dödsbo i Växjö eller hur fort vi kan hjälpa dig? Det kan vara tryggt att veta att vi har prisgaranti, vilket betyder att vi matchar priset om du fått en mer fördelaktig offert på annat håll. När det gäller tiden arbetar vi snabbt och kan ofta hjälpa dig med dödsbo i Växjö inom några dagar. Välkommen att höra av dig!