soffa-lampa-stolar-tavlor

Återvinning & transparens i fokus när vi hanterar ett dödsbo i Nybro

På Drott Auktioner & Bohagsservice har vi fokus på miljön och en transparent kommunikation med dig som kund:

Om vårt miljötänk

När du låter oss ta hand om ett dödsbo i Nybro kan du vara säker på att alla föremål tas om hand på bästa sätt. I första hand kan vi försöka sälja föremål som du inte vill ha kvar. Föremål som inte ska säljas skickar vi till välgörenhetsbutiker, så att någon annan kan få nytta av dem. Till sist ser vi till att återvinna de föremål som inte kommer kunna återanvändas på bästa sätt.

Vikten av transparens

När vi tar hand om ett dödsbo i Nybro åt dig slipper du tänka på en massa saker. Vi sköter allt och redovisar för dig. Bland annat uppför vi förteckning, redovisar försäljning av föremål och dokumenterar sortering.

Vilka är vi på Drott Auktioner & Bohagsservice?

Vi är en erfaren auktionsförrättare som genom vår auktionsservice och dödsboservice i Nybro ser till att föremål får leva vidare, samtidigt som de objekt som gjort sitt sorteras på rätt sätt. Du kan läsa mer om oss här.

Välj hur mycket eller lite hjälp du vill ha med dödsbo i Nybro

En av fördelarna med att anlita oss för att få hjälp med dödsbo i Nybro är vår snabbhet och flexibilitet. Vi erbjuder en helhetslösning som inkluderar värdering, tömning, bortforsling och städning av dödsbo i Nybro. Du kan också välja att få hjälp med bara en eller några av dessa delar. Hur mycket hjälp du vill ha är upp till dig. Hör av dig till oss om du har frågor kring hur vi kan hjälpa dig.