soffa-lampa-stolar-tavlor

Få snabb & professionell hjälp med dödsbo i Mörbylånga

Våra medarbetare arbetar efter devisen att göra denna period lite lättare för dig. Ibland är det bråttom, så vi ser till att arbeta snabbt och effektivt.

På Drott Auktioner & Bohagsservice bedriver vi auktionsservice och hjälper människor med det praktiska kring dödsbo i Mörbylånga. Eftersom vi driver auktioner kan vi värdera hela eller delar av dödsboet och sköta försäljningen. Värderingen av dödsboet är kostnadsfri för dig.

Välj vår helhetslösning eller enstaka tjänster för hantering av dödsbo

Du väljer hur mycket hjälp du vill ha med dödsbo i Mörbylånga. Det vanligaste är att välja vår helhetslösning för dödsbohanteringen. Denna inkluderar värdering, tömning, bortforsling samt städning av dödsbo i Mörbylånga. Ska bostaden säljas kan vi också hjälpa till med förmedling av mäklarkontakt. Vi anpassar oss efter dina önskemål. Hör av dig till oss vid frågor!

Kontakta oss när du är redo

Kontakta oss när du är redo, så kan vi lämna en offert med pris för hantering av dödsboet. Vi erbjuder prisgaranti för vår service för dödsbo i Mörbylånga. Detta innebär att vi matchar priset om du skulle få en mer fördelaktig offert från någon annan aktör. Vår målsättning är att denna svåra period ska bli lite lättare för dig.